jkb

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Φέρσου σαν Άντρας...να τον Κερδίσεις!

Πως θα κατακτήσεις έναν άντρα; Υπάρχουν γυναικείες συμπεριφορές και θέματα που καλώς ή κακώς ξενερώνουν τους άντρες!.. Καλό λοιπόν είναι, να δούμε με τη δική τους λογική και πως αντιμετωπίζουν οι άντρες αυτά τα θέματα για να κάνουμε σωστά την τρίπλα και ... παρ τον κάτω. Η λογική λέει φέρσου σαν άντρας... να τον κερδίσεις!

Εντάξει,... δεν είπαμε να πίνεις μπύρες του σκασμού να βρίζεις και να βλέπεις ποδόσφαιρο... καμία σχέση. Όταν λέμε φέρσου σαν άντρας εννοούμε μόνο για τα πολύ γυναικεία θέματα

Ζητάς απελπισμένα μία σχέση
Να ξέρεις ότι ο καλύτερος τρόπος να είσαι απίστευτα ελκυστική για έναν άντρα, είναι να καταλαβαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη για σχέση... αλλά να του δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή, αυτό που λέμε "περνώ και μόνη μου καλά"! Όσο περισσότερο του βάζεις αυτή την ιδέα στο μυαλό τόσο περισσότερο εκείνος πεισμώνει και θέλει να σου αλλάξει γνώμη κάνοντας τα αδύνατα δυνατά

Τα σχέδια για το μέλλον
Οι γυναίκες όταν γνωρίζουν έναν άντρα που τις έλκει, οι πρώτες σκέψεις που κάνουν αφορούν το γάμο, τα παιδιά, αν θα είναι καλός σύζυγος κτλ. Αντίθετα, για τους άντρες ούτε που τους περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους σκέψεις, πόσο μάλλον να του κάνεις ερωτήσεις για το μέλλον και πως το φαντάζεται. Αυτά είναι για πολύ αργότερα όταν θα έχει δέσει το γλυκό!

Τον αναζητάς κάθε ώρα και στιγμή
Είσαι όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο, περιμένεις να σε πάρει και του στέλνεις συνεχώς μηνύματα για να του πεις πόσο όμορφα πέρασες το προηγούμενο βράδυ και αν θα βρεθείτε σήμερα. Αφού καλά τα πήγες μέχρι εδώ γιατί θέλεις τώρα να το χαλάσεις; Δεν έχεις άλλα πράγματα να κάνεις από τον να τον σκέφτεσαι και να του στέλνεις μηνύματα; Πήγαινε για ψώνια, γυμναστήριο, μαγείρεψε, κάνε οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολήσει για να μην τον σκέφτεσαι. Στείλ' του ΜΟΝΟ ΕΝΑ μήνυμα που να αναφέρεται στην χθεσινή βραδιά και άσε τα υπόλοιπα να τα κάνει εκείνος... μην ασχολείσαι περαιτέρω γιατί αυτό που θα καταφέρεις είναι να του σπάσεις τα νεύρα! Και αυτός άλλωστε, μόνο μία επιβεβαίωση χρειάζεται για να συνεχίσει να σε διεκδικεί.


Θέλεις να συζητάς μαζί του όλες τις ώρες...
Κυρίως μετά το σεξ ή το πρωί που πίνει καφέ και προσπαθεί να ξυπνήσει! Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα! Μετά το σεξ, θέλει τσιγάρο (αν καπνίζει), χαλάρωση και ύπνο. Κάνε και εσύ ακριβώς το ίδιο... μην επιδιώξεις κάτι διαφορετικό για να τον αφήσεις σύξυλο. Και... στην αρχή, μη ζητάς να κοιμηθείτε αγκαλίτσα... όταν είναι θα το κάνει από μόνος του! Η "αγκαλίτσα" δε βολεύει πολλούς ανθρώπους - κυρίως άντρες - στον ύπνο, οπότε μην τον παρεξηγείς! Αντί αυτού, δώσ' του ένα φιλί για καληνύχτα και γύρνα πλευρό για να κοιμηθείς!

Κοιμάσαι σπίτι του τα βράδια
Τουλάχιστον στην αρχή, για κάμποσες φορές, αυτό πρέπει να το αποφύγεις! Δε χρειάζεται να του δείξεις ότι αναζητάς δέσμευση μαζί του. Όταν ένας άντρας θέλει να δείξει στη γυναίκα ότι προς το παρόν δε ζητάει τίποτα περισσότερο, σηκώνεται μέσα στη νύχτα και φεύγει και την αφήνει να αναρωτιέται. Για αρχή κάνε και εσύ το ίδιο για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, ακόμα και αν σου ζητήσει να μείνεις βρες μια πρόφαση ότι έχεις δουλειά πολύ νωρίς το πρωί. Μετά από αυτό, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να σε κάνει να κοιμάσαι σπίτι του, αν πάλι όχι, τότε αυτός ο άντρας ίσως δεν είναι ο κατάλληλος.


Μετακομίζεις σιγά σιγά στο σπίτι του
Όταν η σχέση έχει κάπως προχωρήσει, 2-3 φορές την εβδομάδα κοιμάσαι στο σπίτι του και για να μην κουβαλάς μαζί σου συνέχεια παντόφλες, καλλυντικά, πιστολάκια, οδοντόβουρτσα, άρωμα κτλ σιγά σιγά αφήνεις εκεί ένα πράγμα κάθε φορά να υπάρχει! Πίστεψέ με, οι άντρες αργούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει γύρω τους και ένα πρωί ξυπνάνε, παρατηρούν το άρωμά σου στον καθρέφτη του μπάνιου και νομίζουν ότι προσπαθείς να τους φορτωθείς με το ζόρι!
Εκείνος δεν έχει φέρει πράγματα δικά του στο σπίτι σου, εσύ γιατί να το κάνεις αν δε στο έχει επιτρέψει! Είναι καλύτερο, να κρατάς μαζί σου ένα βαλιτσάκι που θα σε εξυπηρετεί παρά να βρεθείς κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση! Και για να λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή είναι προτιμότερο να κοιμάται εκείνος στο δικό σου σπίτι!

Γίνεσαι κολλητή με τη μαμά και τους φίλους του
Έτυχε ένα πρωί να πιείτε μαζί με τη μαμά του καφέ σπίτι του και από εκείνη τη μέρα το έχεις δέσει σκοινί κορδόνι να τα λέτε με τη μαμά του σαν φιλενάδες... Επίσης, επειδή προχθές γνώρισες και τους φίλους του που σε συμπάθησαν πολύ, σηκώνεις το τηλέφωνό του, όταν τον καλεί ο φίλος του ο Νίκος που τα πίνατε μαζί στο μπαράκι! Μην ξεχνάς ότι εκείνος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και οι πολλές φίλιες χωρίς την θέλησή του, μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Θα νιώσει πως μπαίνεις στη ζωή του τόσο, όσο δεν θέλει… ακόμα τουλάχιστον! Είναι όπως στην περίπτωση με τη μετακόμιση που λέγαμε παραπάνω! Κράτα τις αποστάσεις σου και ποτέ δε θα χάσεις

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά τα παραπάνω είναι ένας τρόπος να διεκδικείς τους περισσότερους άντρες, χωρίς καν να το καταλάβεις εσύ, αλλά ούτε και εκείνος!
Επίσης, μην ξεχνάς ποτέ να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου με μικρά, απλά και συγκρατημένα πράγματα: ένα μήνυμα με δική σου πρωτοβουλία...όχι 100, ένα φιλί για καληνύχτα.... όχι με το ζόρι αγκαλίτσες κτλ κτλ...δηλαδή ένα πράγμα του στυλ "είσαι εκεί... αλλά και δεν είσαι, τίποτα δεν είναι δεδομένο".

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αντιμετωπίστε τα Εγκαύματα από τον Ήλιο με Φυσικά Προϊόντα!

Μήπως καήκατε από τον ήλιο; Αντιμετωπίστε το ηλιακό έγκαυμα με συνταγές από τη φύση που καταπραΰνουν και ανακουφίζουν άμεσα την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα σας. 




Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου δύσκολο να καούμε από τον ήλιο.. Ειδικά στις διακοπές που μένουμε όλη μέρα στην παραλία είναι πολύ πιθανό να πάθουμε ηλιακό έγκαυμα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση αρκεί να ξέρουμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε άμεσα με φυσικές θεραπείες από προϊόντα που έχουμε στο σπίτι


Φυσική Αντιμετώπιση των Εγκαυμάτων από τον Ήλιο
Γεμίστε την μπανιέρα με χλιαρό νερό και μέσα ρίξτε 4-5 κουταλιές μαγειρική σόδα. Μείνετε μέσα για 15 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί θα προκαλέσετε αφυδάτωση. Δε χρειάζεται να ξεπλύνετε τη σόδα, αποφύγετε να σκουπίσετε το σώμα σας με πετσέτα, αφήστε το καλύτερα να στεγνώσει φυσικά ή με τη βοήθεια αέρα (πχ πιστολάκι).
Κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνετε πολύ νερό και να κάνετε κομπρέσες στο έγκαυμα με χλιαρό νερό και σόδα για να αποφύγετε την ενόχληση (αυτό το τράβηγμα δέρματος που προκαλεί το έγκαυμα).


Αμέσως μετά από το μπάνιο ή τις κομπρέσες, απλώστε στο δέρμα σας ένα από τα παρακάτω


 
  1. Πολτοποιημένες πατάτες: κόψτε πατάτες σε μικρά κομματάκια και βάλτε τις στο μπλέντερ. Αφήστε μέχρι να γίνουν πολτός. Αν είναι πολύ σφιχτό το μείγμα προσθέστε ελάχιστο νερό. Απλώστε το στην προβληματική περιοχή και αφήστε το μέχρι να ξεραθεί. Θα σας ανακουφίσει και θα συμβάλλει στη γρήγορη επούλωση του εγκαύματος
  2. Γιαούρτι και αγγούρι: Πολτοποιήστε λίγο το αγγούρι και στη συνέχεια αφαιρέστε του τα πολλά υγρά. Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε. Απλώστε το στην προβληματική περιοχή και αφήστε το μέχρι να ξεραθεί. Θα σας ανακουφίσει και θα συμβάλλει στη γρήγορη επούλωση του εγκαύματος
Αφαιρέστε απαλά με νερό τα παραπάνω και αμέσως μετά απλώστε ειδική λοσιόν για μετά τον ήλιο ή αν έχετε λοσιόν με aloe vera.
Αποφύγετε να απλώσετε λάδια στην περιοχή με έγκαυμα

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μόδα Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012-2013


Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που πρέπει να δούμε από νωρίς και να προϊδεαστούμε για τις εξελίξεις είναι αυτό με τις τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2012-2013, όπως τις παρουσίασαν μεγάλοι οίκοι μόδας στα fashion weeks και σε μεγάλα fashion shows. Όχι ότι το καλοκαίρι τελείωσε, ίσα ίσα, για κάποιους τώρα αρχίζει...

απλά να έχουμε μία ιδέα για το τι θα επικρατήσει σε χρώματα και γραμμές για Φθινόπωρο Χειμώνα 2012-2013.
Δείτε επίσης: Τα δερμάτινα είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδαςΠοια παλτό θα φορεθούν το Χειμώνα του 2013;Τα oversized κάνουν ένα δυναμικό comeback 

Τα ζωηρά χρώματα δε λείπουν από τις collection γνωστών σχεδιαστών, αλλά αυτή τη φορά έχουν πιο βαθιές αποχρώσεις για να ταιριάζουν με τα ζεστά υφάσματα του Χειμώνα.
Πιο απαλά μπλε και navy, μοβ και πράσινα γίνονται ενδιαφέροντα
Τα κόκκινα μετατρέπονται σε βαθύ πορτοκαλί και τα έντονα κίτρινα σε πιο απαλά κάνοντας τα ρούχα του Χειμώνα ξεχωριστά
Τα floral prints και εμπριμέ παραμένουν στη μόδα σε πολυτελή υφάσματα και σχέδια αλλά σε πιο σκούρες αποχρώσεις αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τις θηλυκές εμφανίσεις
Τα γήινα χρώματα και οι nude αποχρώσεις θα γίνουν από τα αγαπημένα μας
Το μαύρα, καφέ δερμάτινα με κορυφαίο το χρώμα της ελιάς είναι τα must της σεζόν

Burberry

Donna Karan

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Hugo Boss

Moschino

Mulberry

Vera Wang
  
Chloe

Chloe

Moschino

Stella Mccartney
Versace
Blumarine

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σκίαση (Contouring) στο Μακιγιάζ

Πως διορθώνουμε το σχήμα προσώπου στο μακιγιάζ; Τι είναι οι φωτοσκιάσεις; Ποια προϊόντα χρησιμοποιούμε για τη σκίαση στις φωτοσκιάσεις; Βρείτε τις απαντήσεις εδώ!
Στο προηγούμενο άρθρο Highlight - η Λάμψη του Μακιγιάζ, αναφέραμε τι είναι οι φωτοσκιάσεις και τα Highlights, που και πως χρησιμοποιούνται.



Σήμερα θα αναλύσουμε τον όρο Σκίαση (Contouring) στις φωτοσκιάσεις του Μακιγιάζ.


Ο βασικός κανόνας που ακολουθούμε για τις φωτοσκιάσεις είναι: Όπου υπάρχει λάμψη (highlight) το φως αντανακλάται και τα σημεία αυτά φαίνονται πιο έντονα ενώ αντίθετα, όπου υπάρχει σκίαση, το φως απορροφάται και τα σημεία αυτά ατονούν. Άρα, χρησιμοποιούμε τη σκίαση (contouring) στο πρόσωπο σε σημεία που θέλουμε να υποβαθμίσουμε και να αφαιρέσουμε όγκο.
Τονίζουμε ότι οι φωτοσκιάσεις χρησιμοποιούνται σε βραδινό μακιγιάζ (ή για αργά το απόγευμα) και για επαγγελματικούς σκοπούς (φωτογραφία, τηλεόραση κτλ). ΠΟΤΕ μην κάνετε φωτοσκιάσεις την ημέρα αν δεν είστε επαγγελματίας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ψεύτικο και εμφανές.


Contouring είναι αγγλική λέξη και σημαίνει η διαμόρφωση περιγράμματος. Στην περίπτωσή μας για τη διαμόρφωση περιγράμματος του προσώπου χρησιμοποιούμε κατά βάση τη σκίαση και σε ορισμένες περιπτώσεις τα Highlights.

Ποια προϊόντα χρησιμοποιούμε για Σκίαση
Makeup, μολύβια, σκιές, πούδρες ή ρουζ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των σκιάσεων είναι αυτά τα προϊόντα να είναι σε σκούρους τόνους (2-3 πιο σκούρο) και σε μορφή ματ. Για να το κάνετε μόνες σας με επιτυχία χρησιμοποιήστε μόνο make up σε σκούρους τόνους ή σκούρα ρουζ σε γήινες αποχρώσεις. Τα υπόλοιπα προϊόντα είναι πιο δύσχρηστα και χρειάζονται επαγγελματικές γνώσεις.

Πως γίνεται η εφαρμογή
Τοποθετούμε μικρή ποσότητα προϊόντος στα σημεία που θέλουμε να αναδείξουμε και αν πρόκειται για υγρά ή κρεμώδη προϊόντα (make up) ταμπονάρουμε με τα δάχτυλα για να απορροφηθεί το προϊόν και στη συνέχεια το σβήνουμε ομαλά στα τελειώματα για να δέσει με το υπόλοιπο σύνολο.
Τις σκιές και τα ρουζ τα τοποθετούμε με μικρό πινέλο ή μικρό πινέλο του ρουζ, αντίστοιχα. Πάντα πολύ μικρή ποσότητα. Τα μολύβια τα βάζουμε απευθείας πολύ απαλά τοποθετώντας στο δέρμα το πλαϊνό τμήμα της μύτης τους. Στη συνέχεια σβήνουμε απαλά με ένα πινελάκι για να ενσωματωθούν και να σβήσουν στο υπόλοιπο σύνολο στις γύρω περιοχές. 
Μην ξεχνάτε ποτέ ότι τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας και να μην έχουν μεγάλες διαφορές (μέχρι 2-3 τόνους). Μην κάνετε υπερβολές, απλά δώστε μια ελαφριά σκίαση.

Διόρθωση ή υποβάθμιση χαρακτηριστικών του προσώπου με contouring
Οι σκιάσεις δε γίνονται σε όλα τα πρόσωπα και σε όλα τα σημεία. Μόνο αν χρειάζεται να διορθώσουμε ή να αφαιρέσουμε όγκο. Πχ σε ένα μακρόστενο πρόσωπο δεν σκιάζουμε τα πλαϊνά του γιατί θα δείχνει ακόμα πιο στενό, όμως αν ένα πρόσωπο δεν έχει καθόλου γωνίες (πχ στρογγυλό) τότε χρησιμοποιούμε τη σκίαση για να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν .
  • Για να αναδείξουμε τα ζυγωματικά χρησιμοποιούμε τη σκίαση ακριβώς κάτω από το κόκκαλο, από το αφτί έως τη μέση του μάγουλου. 
  • Στην περιοχή του πηγουνιού αν προεξέχει, ενώ αν δε διακρίνεται (πχ στρογγυλό πρόσωπο), τότε βάζουμε στα πλαϊνά του.
  • Στα πλαϊνά της μύτης αν είναι πλατιά.
  • Αν η μύτη έχει προεξοχή ή είναι γαμψή κάνουμε σκίαση τοπικά στα σημεία που θέλουμε να υποβαθμίσουμε.
  • Στο περίγραμμα του μετώπου αν έχουμε μεγάλο μέτωπο
  • Αν έχουμε ένα πολύ τετράγωνο πρόσωπο (όπως πχ η Paris Hilton), κάνουμε σκίαση στις τέσσερις γωνίες του
  • Κάτω από το πηγούνι και ψηλά στο λαιμό για να υποβαθμίσουμε ένα διπλοσάγονο. 
  • Στους κροτάφους και στα πλάγια του μετώπου για να δώσουμε την εντύπωση ότι είναι πιο στενό (σε αυτά τα σημεία η σκίαση γίνεται με ρουζ ή πούδρα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα με το αν χρειάζεστε διόρθωση ή όχι, γιατί κολακεύει πολύ το πρόσωπο και είναι στη μόδα, εκτός αν έχετε ένα πολύ στενό και μακρύ πρόσωπο)
  • Οι φωτοσκιάσεις χρησιμοποιούνται και στα μάτια (με σκούρα σκιά) για να διορθώσουν ατέλειες όπως καθοδικά μάτια, πεσμένα βλέφαρα κλτ... θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο
Και γενικά μην ξεχνάτε τον κανόνα του Contouring. Το χρησιμοποιούμε όταν θέλουν να υποβαθμίσουμε σημεία ή να αφαιρέσουμε όγκο.

Δείτε μερικά παραδείγματα για Contouring




Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Διακόσμηση Σαλονιού

Το σαλόνι είναι ο χώρος που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια για να χαλαρώσει, να παίξει, να μιλήσει, να δει ταινία.... είναι ακόμα ο χώρος που δεχόμαστε φίλους και γνωστούς για να περάσουμε μια όμορφη μέρα...

είναι ένας χώρος που τελικά με την πρώτη ματιά, χαρακτηρίζει εμάς και το υπόλοιπο σπίτι μας.
Όποιο και αν είναι το γούστο σου , μοντέρνο ή κλασσικό, πάρε ιδέες για τη διακόσμηση σαλονιού και προσάρμοσέ τες στο δικό σου σπίτι





            Περιμένετε να φορτώσει το slideshow με φωτογραφίες.........



Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Nail Art - Σχέδια Νυχιών, πιο Ζουμερά από Ποτέ!

Χρειάζεσαι ιδέες και σχέδια για τα νύχια που θα στολίσουν τα χέρια σου στις διακοπές; Για να ζήσεις το καλοκαίρι σε όλο του το μεγαλείο δοκίμασε να ζωγραφίσεις στα νύχια σου τα φρούτα που σου αρέσουν. Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινή διακόσμηση νυχιών από τα παρακάτω...
 
τουλάχιστον ένα νύχι σε κάθε χέρι με αυτά τα σχέδια θα σε κρατήσει ζουμερή, δροσερή και πολύχρωμη! Πάρε τα πινέλα σου και ανακάλυψε τα ταλέντα σου!

Για τέλεια αποτελέσματα ξεκίνα με ένα επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ!
Για ακόμα περισσότερα καλοκαιρινά σχέδια πάτα εδώ











Τι ρούχα να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές!

Η καλύτερη περίοδος του καλοκαιριού είναι αυτή των διακοπών. Το χειρότερο όμως είναι να κουβαλάμε άχρηστα πράγματα μαζί μας στο ταξίδι, που μας ταλαιπωρούν στη μεταφορά και τελικά χρειαζόμαστε μόνο τα μισά από αυτά, ίσως και λιγότερα.

Πόσες φορές σου έχει τύχει αυτό; Εμένα προσωπικά.. πολλές φορές, γι αυτό γράφω αυτό το άρθρο!

Στις διακοπές θέλω να πάρω όλα μου τα ρούχα (όλη την ντουλάπα βασικά), όλα τα παπούτσια κτλ μήπως μου χρειαστούν, αλλά όχι μόνο δεν χρειάζονται... ούτε καν βγαίνουν από τη βαλίτσα για δοκιμή!
Άρα, πολλές φορές αναρωτήθηκα ποια ρούχα πραγματικά χρειάζομαι στις διακοπές μου; Τι να πάρω μαζί μου στις διακοπές; Να πάρω όλες μου τις γόβες και τα πέδιλα στις διακοπές; και κάπως έτσι κατέληγα με 2-3 άχρηστες βαλίτσες
Αυτή τη φορά όμως στο πρώτο μικρό ταξίδι, αποφάσισα ότι θα πάρω μαζί μου έξυπνους συνδυασμούς και κομμάτια που μπορώ να φοράω όλη μέρα και τα κατάφερα! Δε μου έλειψε τίποτα και δεν κουράστηκα να κουβαλάω βαλίτσες ντουβάρια και μικρότερα βαλιτσάκια! Αυτή τη φορά που θα λείψω ένα μήνα ξέρω τι θα πάρω μαζί μου!
Αν είστε σαν εμένα, ελπίζω αυτός ο οδηγός να σας φανεί χρήσιμος!

Τι ρούχα θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές
Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Ralph lauren / Victoria's Secret victoria secret swimwear / Roxy shoes / Mango straw handbag, €38 / Green earrings / Madewell indian jewelry / Crochet hat / Gucci sunglasses, 

Ένα τανκίνι είναι ιδανικό για να φοράω το μπλουζάκι του όλη μέρα. Ένα μαγιό μπικίνι στράπλες είναι ωραίο για το μαύρισμα. Ένα καπέλο σε ουδέτερο χρώμα ταιριάζει με όλα. Αυτή την τσάντα μπορώ να τη φοράω και στην απογευματινή βόλτα. Αυτό το καφτάνι μπορώ να το φορέσω και το βράδυ. Τα πολύχρωμα γυαλιά είναι ιδανικά για την παραλία και όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτά τα αξεσουάρ μπορώ να τα φορέσω όλη μέρα. Ένα ζευγάρι παντόφλες παραλίας σε χρώματα που ταιριάζουν με τα ρούχα μου είναι αρκετό!

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές


Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 

Top / NSF sleeveless shirt / Octavia tie blouse, €36 / Full Tilt floral print shirt / Neon tank top / rag & bone short shorts / Maison Scotch cotton shorts / Quiksilver blue shorts / Matiko platform wedge sandals / Silver beaded sandals / Charlotte Russe feather sandals / Karen Walker black sunglasses / Bindya blue shawl / Juicy Couture straw fedora hat

Τα αγαπημένα μου σορτσάκια που πρέπει να τα έχω μαζί μου οπωσδήποτε. Αυτά τα μπλουζάκια πάνε με όλα - με βραδινά και απογευματινά ρούχα - και μπορώ να κάνω πολλούς συνδυασμούς. Ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Το φουλάρι και το καπέλο θέλω να τα φορέσω για να διαφοροποιήσω το στυλ μου! Τα χρωματιστά σανδάλια και οι ασημένιες σαγιονάρες είναι ιδανικές και για το βράδυ. Αυτές οι πλατφόρμες, σε απαλές αποχρώσεις, ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα μου!


Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές
Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 
Cutout dress / Chiffon dress / Vanessa Bruno Athé summer skirt / Cheap Monday ruffle skirt / Vionnet black shoes / Steve Madden flat sandals

Αυτά τα φουστανάκια φοριούνται παντού, με ψηλοτάκουνα πέδιλα, με σανδάλια, για καφέ και για βραδινή έξοδο. Ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα με βγάλουν από τη δύσκολη θέση.. όχι ότι στις διακοπές θα τρελαθώ να φοράω ψηλοτάκουνα! Αυτή τη μακρυά φούστα τη λατρεύω, θα την πάρω μαζί μου για να τη φορέσω με τα όμορφα μπλουζάκια. Αυτή η φουστίτσα είναι τόσο δροσερή και άνετη... μπορώ να τη φορέσω ακόμα και στην παραλία!

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 
Blumarine maxi dress / ISSA London maxi dress / Maxi dress


Αυτά τα μάξι φουστάνια είναι τα αγαπημένα μου. Τα 2 από αυτά φοριούνται από το απόγευμα. Μπορεί να πάρω μαζί μου μόνο τα δύο και το τρίτο να το αντικαταστήσω με μία αέρινη ολόσωμη φόρμα!


Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 
Brahmin leather satchel handbag / Vintage style handbag / Mango resin jewelry / Coral ring / Aventurine jewelry / Fantasy Jewelry Box vintage bangle / Lisa Freede sparkle jewelry / Charlotte Russe peacock feather jewelry / Ribbon necklace / Kate Spade jewelry

Αυτές οι τσάντες και τα αξεσουάρ μπορούν να με συνοδέψουν σε όλες μου τις εμφανίσεις!

Καλό καλοκαίρι και αξέχαστες διακοπές!

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ξενοδοχείο Κάτω από τη Θάλασσα!



Τι θα έλεγες αν σου πρότειναν να μείνεις στο γαμήλιο ταξίδι σου 2 νύχτες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας παρέα με τα ψάρια; Μη σου κάνει εντύπωση, όλα είναι πιθανά και πολύ ρομαντικά!
Ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο με όλη τη σημασία είναι αυτό στα νησιά Φίτζι.

Τα νησιά Φίτζι βρίσκονται στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού και κοντά στην Διεθνή Γραμμή αλλαγής ημέρας (International Date Line ) η οποία είναι μια νοητή γραμμή στην επιφάνεια της Γης από την οποία αν περάσει ένας ταξιδιώτης από Ανατολικά προς τα Δυτικά αφαιρείται μια μέρα ενώ αν την διασχίσει από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά προστίθεται μια μέρα.
Μπορεί να είναι ίσως ο πιο μακρινός τουριστικός προορισμός από την Ελλάδα, αλλά οι διακοπές στα νησιά Φίτζι αποτελούν το όνειρο πολλών ανθρώπων που επιθυμούν ξεκούραση, τις λευκές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και φοίνικες και την απίστευτη φυσική ομορφιά! Εκτός αυτών, εκπληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά: να δούμε το βυθό και να μείνουμε μέσα σε αυτόν, χωρίς να βάλουμε στολή κατάδυσης και μπουκάλα οξυγόνου.
Αυτή την πολυτέλεια μας προσφέρει απλόχερα το Poseidon Andersea Resort που βρίσκεται στα νησιά Φίτζι.
Το Poseidon Andersea Resort βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί των Φίτζι. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να κοιμηθούν με τα ψάρια, κυριολεκτικά!. 
Εκτός από τα θαυμάσια bangalows και βίλες που διαθέτει στη στεριά και πάνω από τη θάλασσα, έχει ακόμα 24 σουίτες και ένα πολυτελές διαμέρισμα, 12 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, επιπλέον εστιατόριο, βιβλιοθήκη και όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία. Όλο το ξενοδοχείο κάτω από τη θάλασσα είναι με " διάφανους τοίχους" από υψηλής τεχνολογίας plexiglass για να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να θαυμάζουν όλο το μεγαλείο του βυθού, δηλαδή εκεί που τρως, από έξω μπορεί να βλέπεις έναν καρχαρία με σαγόνια και μάτια ορθάνοιχτα!  Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό όμως είναι μια μοναδική εμπειρία!
Δε θα μας χάλαγε ένα τέτοιο ταξίδι!! εσείς τι λέτε?

Δείτε φωτογραφίες από το Poseidon Andersea Resort