Μια αφροδισιακή συνταγή που ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη από τα μαθήματα μαγειρικής.
Τα θαλασσινά είναι πλούσια σε αμινοξέα και ψευδάργυρο, στοιχεία απαραίτητα για την παραγωγή διαφόρων ορμονών, όπως τα ανδρογόνα και η τεστοστερόνη. H έλλειψη του ψευδάργυρου είναι πολλές φορές η αιτία για την ανδρική ανικανότητα.
Όλοι πάνω κάτω, γνωρίζουμε πόσο ευεργετικά είναι τα θαλασσινά για το σεξ.
Ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις θαλασσινές τροφές με τις εντυπωσιακές συνταγές από τα μαθήματα μαγειρικής.
Ντάκος θαλασσινών - συνταγή
100 γραμ. βρασμένα μύδια (ψίχα)
100 γραμ. ψίχα καβουριού.
1 καλαμάρι βρασμένο σε ροδέλες
2 παξιμάδια ολικής αλεσεως
2 αγγουράκια τουρσί
2 μεγάλες ντομάτες
Λίγο άνηθο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ούζο
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε σε σουρωτήρι.
Όσο αυτές στραγγίζουν, ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά (κρατάμε λίγες γαρίδες άκοπες και 2-3 ροδέλες από το καλαμάρι) και τα αλατοπιπερώνουμε ελαφρά (με προσοχή γιατί το αγγουράκι είναι αλμυρό).
Σπάμε τα παξιμάδια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Τα περιχύνουμε με τον χυμό της ντομάτας, λίγο ελαιόλαδο και το ούζο.
Τοποθετούμε τα υλικά (ξεκινώντας από τα παξιμάδια) σε γυάλινα ποτήρια εναλλάξ.
Ντεκοράρουμε με τις ολόκληρες γαρίδες , ροδέλες από το καλαμάρι,και 2 φέτες λεμόνι.
Προσθέτουμε ένα κορδόνι ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου